Zolderen….

Net 2400 geweest, dus al 21juni 2021. Volgend weekend Assen. Welliswaar wat dunner publiek maar toch super dat het door kan gaan. We zijn toch gewend aan het ritme van de sportevenementen, parijs Roubaix, Wimbledon..Tour de France… Het is ook bij mij behoorlijk ingesleten. Het geeft een soort van houvast…regelmaat. Je weet wel, die R ‘etjes… rust regelmaat enz… We laten Corona steeds iets meer los maar er zijn ook weer lockdowns in andere landen…. we zien het wel. Meeste inwoners NL zijn ingeënt dus dat lijkt me prima toch? Binnenkort meer info over van alles en nog wat. Vooral foto’s en zeker geen politiek.. dat is een gebed zonder eind.

Ja, thats me, eerste spiegelreflex, Canon AE1! Super camera. En ja, ontwikkellen en afdrukken in de badkamer! Begin jaren tachtig. Militaire Dienst vervuld en alles leek mogelijk……helaas hakte de crisis er behoorlijk in. Velen verloren werk en het was gewoon naatje. Na mijn diensttijd kon ik niet terugkomen bij mijn stageplaatsen terwiijl dat toch echt de bedoeling was…….. Overal personeelsstops. Gemeenten Waterschappen maar ook de “gewone” bedrijven namen geen personeel aan. Vele huiseigenaren stond het water aan de lippen omdat rentes opliepen tot 12%. In de krant las je dan sombere berichten van ongevallen op het spoor. Vreselijk.

Op de site zie je mij op een Triumph Bonneville T140V uit 1976. Een europees model, amerikaan had een klein tankje. Ik zal er binnenkort een pagina aan besteden want het is een iconische motorfiets!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *