HONDA HAWK NT650 GT

De  Honda Hawk GT 647 is niet in de EU verkocht maar wel in Canada en Amerika. Zo af en toe kom je er een tegen maar meestal is het de Revere uitvoering, ander frame en met cardan. Veel plezier op de Hawking pagina. Reageren is natuurlijk mogelijk!

Honda Hawk groot in beeld. Op deze site heel veel aandacht voor deze bijzondere motorfiets. Veel foto’s op deze site zijn gemaakt met de Fuji. Camera is een oud beestje de Fuji HS30- EXR. En met een record aantal clicks doet ie het nog supergoed! Systeemcamera met vaste lens zonder wifi toestanden. En laat je niets wijsmaken….het is nog altijd de man/vrouw die de compositie bepaalt en de timing moet hebben. Ik hoor soms fotografen die 20 shots per seconde maken..tja niet mijn ding. Hier nog even een analoge canon.. thats me..denk 1981…20 jaar toen.

Toen selfie nog niet bestond..haha. Mijn eerste Canon AE1, supercamera. Deed toen het doka werk nog in de badcel!

Op de pagina HONDA HAWK NT650 GT RC31 veel informatie over de motorfiets Honda Hawk NT 650 GT. Omdat ik het onderhoud zelf doe en tussendoor foto’s maak zijn er genoeg foto’s geplaatst op deze site. Altijd handig om eens te kijken hoe het nu zit. Manuals zijn handig maar foto’s spreken toch meer aan.

 


Ketting, tandwiel achter en kettingkast verwijderd, onderdelen besteld!

Cush Drive waar de tandwielrubbers inzitten nog gemonteerd, met sleutel 46! Jawel! deze moer losdraaien en dan met rubber hamer de cush drive van de spindel halen. Kijk op de pagina “HAWKING” wat je aantreft na demontage. (januari 2020)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *