HONDA HAWK NT650 GT

De  Honda Hawk GT 647 is niet in de EU verkocht maar wel in Canada en Amerika. Zo af en toe kom je er een tegen maar meestal is het de Revere uitvoering, ander frame en met cardanaandrijving. 

Honda Hawk groot in beeld. Op deze site heel veel aandacht voor deze bijzondere motorfiets. Veel foto’s op deze site zijn gemaakt met Fuji. Camera is een oud beestje de Fuji HS30- EXR. En met een record aantal clicks doet ie het nog supergoed! Het is een systeemcamera met vaste lens zonder wifi toestanden. En laat je niets wijsmaken….het is nog altijd de man/vrouw die de compositie bepaalt en de timing moet hebben. Ik hoor soms fotografen die 20 shots per seconde maken..tja niet mijn ding. Hier nog even een analoge canon..  mijn eerste spiegelreflex. Thats me.. denk 1981…20 jaar toen.

Toen de selfie nog niet bestond..haha. Mijn eerste Canon AE1, supercamera! Deed toen het doka werk nog in de badcel! 

Op de pagina HONDA HAWK NT650 GT RC31 veel informatie over deze motorfiets. Omdat ik het onderhoud zelf uitvoer en tussendoor foto’s maak zijn er genoeg foto’s geplaatst op deze pagina. Altijd handig om eens te kijken hoe het nu zit. Manuals zijn handig maar foto’s spreken toch meer aan.

Klus : vervangen ketting, kettingbladen en cushdrive-rubbers. De aandrijving! De voornaamste slijtdelen van de motor.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up