Op weg naar de herfst..

Het is al weer een week september en ik moet zeggen dat het nog steeds lekker voelt buiten. En de verwachting is ook weer goed weer! Straks weer kermis in Hengelo en ik weet dat het dan altijd vies smerig weer was…maar…de laatste jaren lijkt toch een verandering te zijn opgetreden. Liep je 15 jaar geleden compleet voor gek in korte broek…nu niet meer! Laten we het maar houden op de opwarming van het klimaat.

Regen op het zolderraam..

Het is nog geen september en de weersverwachting is goed…de zomer komt nog terug maar nu even heerlijk herfstgevoel op zolder en lekker bezig om de site wat body te geven. Hierbij is mijn broer Antoon mijn hepldesk! Hij duikt in de codes en heeft goede tips om het leven met html mogelijk te maken. Van pickups wil ik alles weten maar van een site alleen het nodige. En ik ben vast niet de enige…
Zo, dus nu lekker aan het “bouwen” met dit perfecte weer. Heerlijk die regen op mijn zolderraam!

Henk

Site afbeelding

De mooie vogel die mijn site kleurt is een little green bee-eater. Foto genomen vanuit jeep tijdens safari wildpark in Sri Lanka. Camera is een oud beestje de Fuji hs30- EXR. En met een record aantal clicks doet ie het nog supergoed! Systeemcamera met vaste lens zonder wifi toestanden. En laat je niets wijsmaken….het is nog altijd de man/vrouw die de compositie bepaalt en de timing moet hebben. Ik hoor soms fotografen die 20 shots per seconde maken..tja niet mijn ding. Hier nog even een analoge canon..

Toen selfie nog niet bestond..haha. Mijn eerste Canon AE1, supercamera. Deed toen het doka werk nog in de badcel!

Hello world!

So….starting again new from scratch….. En dan bedoel ik de website! Was ook wel de beste optie want de site was niet in https gemaakt. Nu zie je de s er achter in de werkbalk. Dit even ter info. Wel zo lekker dat je als bezoeker niet eerst gewaarschuwd wordt voor een mogelijk onveilige site.